top of page

Şınav Çekemiyorum Şınav Nasıl Çekilir

Merhabalar,

Şınav sayınız yeteri kadar iyi değilse veya nizami bir şekilde şınav çekemiyorsanız bu yazı gelişmeniz için size yol gösterecektir. İhtiyacınız olan emek, zaman ve en önemlisi şınav periyotlarınızı takip etmektir. Şınav sayınızdaki artışları kontrol etmek, motivasyonunuzu arttıracak ve programı aksatmadan devam etmenizi sağlıcaktır.

3 Gorilbey İstasyonu ile şınav çekebilir hale gelmiş olacaksınız.

Başlangıç için

Duvar Şınavı(Wall Push Up) ilk antrenmanımız olacak. Şınav çekemeyen kişi duvara eğimli bir şekilde vücudunu sabitleyerek, vücudunu önce duvara yakınlaştırıp daha sonra da duvardan uzaklaştıracaktır. Bu hareketi yaparken formunuzu bozmamaya dikkat edin. Dirsekler vücuda yakın bir şekilde olacak biçimde yapıyoruz




__

Sonraki seviyemiz biraz daha gelişmiş bir şınav olacak. Eğimli Şınav(Incline Push Up) vücudumuzu yere 45 derecelik bir açıyla önce yakınlaştırıp daha sonra vücudumuzu uzaklaştırarak hareketimizi tamamlıyoruz.



_____

Son olarak şınav sayınızdaki artışı takip etmelisiniz. Yapacağınız şınav sayısını belirlemek için, tek seferde kaç şınav çektiğinizi not alın ve onun devamında bu sayının %80’i, %60’ı, % 50’si ve %40’ı oranında setler oluşturun ve bunları not almayı unutmayın. Aşağıda size ücretsiz çizelgeyide hediye ediyorum indirip üstüne notlar alın sistematik ilerleyin.



Saygılar ve Sevgilerle :) Gorilbey Fitness Gorilbey Şınav Çekemiyorum Şınav Nasıl Çekilir


362 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page